Fotoprodukter

Alle priser er inkl mva. Frakt og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg og gjelder per leveranse uavhengig av antall produkter.

Til veggen

Enkel bildeplate

Bilde montert på 16mm plate som gir et moderne uttrykk. Her kommer bildet virkelig i fokus på en stilren måte. Det er mulighet for valg av ulike kantfarger slik at bildet passer inn i ditt interiør. Bildet er laminert for å vare i mange år, og leveres fix ferdig klar til oppheng. Enklere kan det ikke bli!

Velg mellom kantfargene: Svart, Hvit, Eik, Børstet aluminium, Gull

Priseeksempler:

30x40 Kr 2850

40x50 Kr 3780

50x60 Kr 5670

Bildeplater i modul

Hvis du har flere favorittbilder du ønsker å få opp på veggen, går det an å sette sammen disse i ulike moduler. Send over favorittbildene og jeg kan kostnadsfritt lage forslag til kollasj sammen med pristilbud. PS favorittliste kan lages via galleriet bildene ble overlevert.

Modulen på illustrasjonsbildet er 52x52cm (1 stk 20x20 - 2 stk 30x20 - 1stk 30x30)

Pris kr 5775

Mellom hendene

Håndlaget album 25x25cm

Albumoppslag med sømløs overgang mellom sidene

Ønsker dere noe håndfast å ta frem og bla i ved ulike anledninger, kan dette eksklusive kvalitetsalbumet med favorittbildene være en god investering. Albumet leveres med omslag i valgfritt materiale, og dere kan velge i mange fine farger. En matchende oppbevaringsboks til albumet følger med. Albumet kan om ønskelig preges med brudeparets navn og bryllupsdato.

Kr 8925 med 5 oppslag

Kan utvides for kr 210 per nye oppslag dersom man har flere favorittbilder som skal med i albumet.

Minialbum 9x9cm

Minialbum som en fin takkegave

I dette minialbumet er 8 bilder presentert i trekkspillformat. Leveres med omslag i valgfritt materiale og mulighet for å velge i mange fine farger. Disse kan passe som en liten gave/hilsen til spesielle gjester, foreldre og besteforeldre.

Kr 475/stk

På bordet

Minneboks

Nydelig eske med favorittbildene deres. Boksen inneholder 10 bilder i str 15x20 montert på bakplate og laminert. Esken er trukket med valgfritt materiale og det er mulighet for å velge mellom mange fine farger. Det medfølger en liten holder i eik eller transparent akryl med spor til å sette bilde i.

Pris Kr 5350

Takkekort

Ønsker dere å legge litt ekstra i takkekortene, kan det være hyggelig å sende med et kvalitetsbilde av brudeparet.

Fotoprint (12x12 eller 10x15) på eksklusivt fotopapir m/omslag og konvolutt.

Kr 160/stk

Rabatt på 10% ved bestilling av 10 stk eller fler

Rabatt på 20% ved bestiling av 20 stk eller fler