Priser 2024 

Å booke fotograf til den store dagen er en god investering for framtiden og en riktig fin bryllupsgave til dere selv. Dette blir en stor festdag med venner og familie, samlet for å feire den store kjærligheten med og for dere.

En dag proppfull av så mye glede og gode følelser at man skulle ønske at dagen bare ville vare evig..

Portrett og vielse


Vielsen er dagens ultimate høydepunkt som jeg dokumenterer for dere med et blikk for både de små og store øyeblikkene. Portrettfotografering før eller etter vielsen inngår.

Kr 23 000

Halvdag


Her følger jeg dere dokumentarisk gjennom 5 sammenhengende timer av dagen, med oppstartstid etter brudeparets ønske.

Kr 29 000

Heldag


Jeg følger dere dokumentarisk gjennom 8 sammenhengende timer av dagen, med oppstartstid etter brudeparets ønske. Det er mulig å avtale en utvidet tidsramme mot et pristillegg.

37000

Forlovelses fotografering


En uhøytidelig fotograferingsøkt hvor dere får muligheten til å finne ut om jeg er den rette fotografen til den store dagen. Bildene fra denne økten skal fortelle om deres personligheter og kan være fine å benytte til invitasjoner og kirkeprogram.

3000

FAQ

Hva inngår i prisen?

I fotopakkene inngår følgende:

Et rikt og variert utvalg bilder plukket ut av fotografen, ferdig redigert og til fri privat bruk.

Høyoppløste bildefiler uten logo som kan lastes ned fra et onlinegalleri og leveres til print/kopiering hos den leverandøren brudeparet selv ønsker å bruke. Bildene kan også lastes ned i format som passer til deling i sosiale medier og visning på web.

Planleggingsmøte i forkant av bryllupet. Fysisk møte der det er praktisk mulig, eventuelt telefonmøte.

Tidsrammen på heldagspakken kan utvides inntil 2 timer mot et tillegg på kr 2200/time

Alle priser er inkl mva

Tar du oppdrag utenfor Gjøvik?

Ja, jeg er åpen for å ta oppdrag over hele østlandet. Jeg er ikke fremmed for spennende oppdrag i andre deler av landet heller. Ta kontakt og fortell litt om bryllupsplanene deres, så vil jeg gi dere et komplett tilbud som inkluderer reise.

Vi gifter oss på en ukedag, hva koster det?

Ved booking av ukedag tilbyr jeg 25% avslag på vielse- og portrettpakken.

Bookingbetingelser

Booking og reservasjon av dato bekreftes ved at brudeparet signerer en kontrakt med fotografen, samt forhåndsinnbetaler 50% av totalbeløpet angitt i tilbudet.

I høysesongmånedene juni-august er heldagsoppdragene prioritert ved forespørsel om reservasjon av dato.

Tilbyr du fotoprodukter?

Jeg er tilknyttet en profflab og kan tilby print til å ha på veggen eller album av høy kvalitet. Egen prisliste for denne tjenesten.

Hva slags utstyr bruker du?

Jeg har gjort store investeringer i profesjonelt fotoutstyr for å ivareta fotooppdragene mine slik jeg ønsker. Utstyret må være pålitelig og robust for å tåle bruk ute som inne, stillegående for å forstyrre minst mulig under fotografering av høytidelige stunder, og lyssterkt for å slippe å måtte bruke forstyrrende blitz selv under relativt lyssvake forhold.

I fotovesken min finner du 2 stk Sony A7r kamerahus, med originaloptikk av den aller beste kvalitet som Sony tilbyr i dag:
Sony Zeiss Sonnar 24mm f/1,8
Sony GM 50mm f/1,4 
Sony GM 35mm f/1,4
Sony GM 85mm f/1,4
Sony GM 135mm f/1,8
Sony GM 24-70mm f/2.8